STEADING ALTERATIONS

Blackchambers_141-HDR.jpg

The design brief;

 

Alter an existing steading conversion to make better use of internal space.

The design brief was achieved by creating an open plan kitchen/dining/living space with large sliding doors opening out to new decking and in to the garden.  An additional bedroom was added to the property along with shower room and large utility room.  A new build porch to the front elevation was also added as part of the works.

 

The overall interior, kitchen and external additions help to achieve a modern farmhouse look to this steading conversion. 

Seating area looking toward dining area & out on to garden.

press to zoom

Open plan kitchen, dining & living space.

press to zoom

Living & kitchen space.

press to zoom

Front elevation of property.

press to zoom