NEW BUILD GARDEN ROOM

CulterHouse_036-HDR.jpg

The design brief;

 

A garden room that combined an entertainment space along with a study/work area and gym.  It was also important for the building to help the family make the most of their large garden.  

The brief was achieved taking advantage of permitted development rights, meaning that no planning permission was required for this build.  Large bi-folding doors offer views and a link to the garden from the two main rooms and a sheltered area allows for the family to make the most of the BBQ and hot tub space in privacy and comfort.

Entertainment space.

press to zoom

Kitchen/dining space.

press to zoom

Gym.

press to zoom

Shower room with glass wall panels.

press to zoom

Front elevation.

press to zoom

Covered BBQ & hot tub area.

press to zoom